Ovayenice İlkokulu

Vizyon: “Öğrencilerimize vereceğimiz bilgi ve eğitim ile üstün nitelikli ve başarılı insanlar olarak hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlayan, çevresinde örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır”.

Misyon: Öğrencilerimizi; •Saygı, sevgi ve hoşgörülü, •Çevrelerinde her yönden örnek gösterilen, •Ömür boyu aktif öğrenen, •Bilim ve kültür mirasımıza katkı sağlayan, •Çağdaş ve en modern eğitimin gereklerini uygulayarak, •Yeniliklere ve değişimlere açık, •Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak; hayata ve orta öğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrencilerimiz için 2 adet servisimiz hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler: Zeka Oyunları,Voleybol,Baketbol,Futbol
Bilimsel Etkinlikler: Hem Eğleniyorum Hem Öğreniyorum Etkinliği,Veli Akademileri Etkinliği,Satranç Etkinliği
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006,Kardeş Okul Projesi,Umudum Öğretmenim Projesi,Eğitimde İyi Örnekler,İstanbul u okuyorum
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://oio.meb.k12.tr

Adres - OVAYENİCE MAH. SEMAZEN CAD. OVAYENİCE İLKOKULU NO 17 İÇ KAPI NO 1 ÇATALCA / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Köyden oluşturulmuş mahalle

Ulaşım İlçe merkezinden dolmuşlarla sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 63 km, Çatalca ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.